EXPIRES: not available - ONLINE RESERVATIONS ONLY

book your photosession here

ALL PACKAGES - REDEEM COUPON

CODE:

Our concept for studio photography is not with backgrounds but with spaces, posing rooms.

The studio has 3 posing rooms of 60 square meters each; BLACK ROOM, WHITE ROOM AND LOFT.

Each with minimalist and contemporary decor.

The studio offers the possibility of a wardrobe with different dresses for expectant mothers as well as small children.

Dresses are included in the price in all packages and only one dress can be used per set and only within the studio.

Paketa Express

E PËRSHTATSHME PËR NJË SET FOTOGRAFIK PERSONAL,ÇIFT, PORTRET OSE FAMILJE (DERI NË 4 PERSONA) DHE NËNË SHTATZËNË (ME PJESËMARRJEN E BASHKSHORTIT TË SAJ)

Nje sallë pozimi në Studio, 'BLACK ROOM' ose 'WHITE ROOM' ,

Jepen 80 fotografi, nga të cilat 5 janë me përpunim 'GLOSSY'

(Skin Retouch Photoshop)

Diskutim paraprak i detajuar i stilistikës dhe imazheve të fotografisë.

Includes:

45 min shooting|1 room

50 fotografi

5 fotografi te punuara

online gallery

cmimi:

65 €

BOOK SESSION

Paketa Fine Art

E PËRSHTATSHME PËR NJË SET FOTOGRAFIK PERSONAL, ÇIFT, PORTRET OSE NËNË SHTATZËNË (ME PJESËMARRJEN E FEMIJËVE TË SAJ MË TË MËDHENJ)

Set fotografik në studio për 1 orë në një sallën e pozimit 'BLACK ROOM'.

100 fotografi, nga të cilat 10 janë në përpunim 'GLOSSY' (Skin Retouch Photoshop) dhe punim i detajuar i portretit.

10 foto prints 15x20 cm në AN Memory BOX.

Online GALLERY për të gjitha fotografitë e setit.

Includes:

1 ore set studio|1 room

100 fotografi

10 fotografi te

punuara

10 foto print 15x20

cmimi:

120 €

book session

Paketa Standart

E PËRSHTATSHËME PËR NJË SET FOTOGRAFIK 'LOVE STORY' ÇIFT, FAMILJE (DERI NË 4 PERSONA) DHE SHTATZËNË (ME PJESËMARRJEN E BASHKSHORTIT TË SAJ DHE FËMIJËVE MË TË MËDHENJ)

Set fotografik në studio për 1 orë.

Dhoma e ndërrimit si dhe garderoba në dispozicion për t'u përgatitur për setin.

Jepen 150 fotografi, 15 prej tyre në përpunim 'GLOSSY'(Skin Retouch Photoshop).Diskutim paraprak i detajuar i stilistikës dhe imazheve të fotografisë.

Includes:

90 min set studio|2 salla

150 Fotografi

15 fotografi te punuara

15 prints 13x18

cmimi:

150 €

book session

Paketa Family & Friends

E PËRSHTATSHME PËR NJË SET PERSONAL, FAMILJE ME 4 OSE ME SHUMË PERSONA (DERI 8 PERSONA)

Set fotografik në studio për 2 orë.

Studio në dispozicion me dy sallat e pozimit

'BLACK ROOM' dhe 'WHITE ROOM'

200 fotografi, nga të cilat 20 janë në përpunim 'GLOSSY'

(Skin Retouch Photoshop) 20 foto të printuara format 13x18cm dhe poster Kanavacë 35x52cm.

Online GALLERY për të gjitha fotografitë e setit.

Diskutim paraprak i detajuar i stilistikës dhe imazheve të fotografisë.

Includes:

2 ore set STUDIO|2 SALLA

200 fotografi

20 fotografi të punuara

20 prints 13X18memory

cmimi

250 €

book session

Sete Fotografike në Natyrë

paketa love

përshkrimi:

Set fotografik në natyrë 2 orë

200 fotografi te edituara

Location brenda Tiranes ose Durresit.

Online gallery per te gjitha fotografite e setit

Diskutim paraprak i detajuar i stilistikës dhe imazheve të fotografisë.

cmimi:

200 €

book session

paketa life

përshkrimi:

Set fotografik ne natyre 6 ore perfshire dhe udhetimin per ne set.

500 fotografi te edituara. Location jashte Tiranes ose Durresit.

Online gallery per te gjitha fotografite e setit

Diskutim paraprak i detajuar i stilistikës dhe imazheve të fotografisë.

cmimi:

400 €

book session

Gift Card - Kartë Dhurate

Është një dhuratë perfekte për çdo rast, lindje, pagëzim, ditëlindje apo një rast të thjeshtë.

Është plotësisht i personalizueshëm: mund të zgjidhni llojin e shërbimit që i përshtatet më së miri personit që dëshironi t'ia dhuroni, duke përfshirë gjithmonë printime dhe produkte.

Përbëhet nga një kupon i personalizuar: kushdo që e merr atë duhet të më kontaktojë dhe të zgjedhë datën në të cilën dëshiron ta bëjë, kuponi është i vlefshëm për 4 muaj nga data e lëshimit.

Këtu mund të blini direkt një KARTË DHURATE me vlerë 100 € për një Mini Shoot të rezervuar për fëmijë të moshës 1 vjeç e tutje, sipas paketave tona të kompletuar 10 Fotografi të punuara e të printuara të zgjedhura përmes një Galerie private në faqen tonë.Për kupona të shërbimeve të tjera, mos hezitoni të na kontaktoni.

rezervo

BOOK SESSION

PLOTESONI FORMEN E MEPOSHTME PER TE REZERVUAR SETIN TUAJ FOTOGRAFIK.

ç'farë vjen pas rezervimit?

03

01

Dorëzimi i fotografive

Orari i setit

Afati i dorezimit te fotografive per setet ne studio dhe natyre eshte

20 dite nga data e setit.

Për setet në natyre nuk ofrohet perpunimi 'GLOSSY'

(Advanced Skin Retouch Photoshop)

Për setet ne natyrë koha e këshilluar është pasditja, drita eshtë më e bukur dhe fotografitë do jenë të ngrohta e plot jetë.

Seti fotografik

Zgjidhni vendin e setit

Seti fotografik do zgjase sipas orarit të përzgjedhur në paketën tuaj. Ndjehuni të lirë e spontan,gëzoni ç'do moment me familjen tuaj, dhe fotografitë do të jenë unike.

Zgjidhni locacionin tuaj të pëlqyer, studio ose natyrë, veshjet sipas stilit te preferuar dhe bashkë diskutojmë mbi përzgjedhjen dhe stilistikën e imazheve

04

02

sherbime EXTRA

Family & Kids Album

Postera dhe Kanavace

Family Video

from 60€

duke filluar nga 30€

200€

Permasa dhe modele te ndryshme sipas shijeve dhe ezigjencave tuaja.Albumet jane prodhim Italian dhe koha e dorëzimit eshte 20 ditë pune nga konfirmimi i grafikave (albumit) për printim.

Cilësi fotografike e printimeve per postera te përmasave të mëdha deri ne 60x90 cm dhe kanavacë deri 54x84cm per tu bere pjesë e kujtimeve të pandashme te ambjenteve tuaja familjare dhe pse jo, një element i rëndësishëm arredimi gjithashtu.

Kujtoni momentet tuaja te bukura ne dinamike, nje video me femijet tuaj kompozuar dhe ideuar me shume detaj per tju dhuruar nje kujtim unik.

Detaje mbi permasat

Detaje mbi përmasat

Detaje

• Format 15x20 | 12 flete cmimi 65€
• Format 27x20 | 12 flete cmimi 90€

• Format 30x30 | 12 flete cmimi 150€

• Album ProEvent 25x25 | 15 flete cmimi 300€

• Format 35x52 | kanavacë 30€
• Formati 54x84 | Kanavacë 50€

• Formati 50x70 | letër fotografike + kornize 60€

• Formati 60x90| letër fotografike + kornize 80€

• 3 Hours of Video Coverage
• 3-5 min Final Edited Video