Weddings - family

PHOTOGRAPHY & films

weddings - family- portraits photo session.

COMMERCIAL - PRODUCTS -LIFESTYLE

Precious moments to remember..

Family Portraits.

NGA LODRAT e VegjëlISË, te Piknikët Familjare dhe Ditët e Parë të Shkollës...

Mos jetoni me keqardhje për kujtimet që mezi i mbani mend. Ruaji ato. Fëmijët tanë rriten kaq shpejt, sa hap e mbyll sytë ata shkojnë nga të sapolinduri në hedhjen e hapave të tyre të parë, atëherë ju mbyllni sytë përsëri dhe ata do të shkojnë në shkollë, pastaj në kolegj.

Le ti kujtojmë këto momente këtë herë,dhe të fotografojmë ditët e lumtura. Ne do të bëjmë një seri portretesh, pjesën më të madhe të kohës së bashku do të bëjme fotografi dhe filmime për te pasur kujtime unike.

Real, Uncut, Unobtrusive

learn more

Our Portfolio

Weddings

Family

Engagements

alban negollari studio

wedding-ENGAGMENT-COUPLES

ALBANNEGOLLARI.COM

Couples

MY NAME IS ALBAN, I'M THE CAPTAIN OF THIS INTERNET CORNER

Get to know

Me and My Work

I’m a Tirana based wedding, couple and lifestyle photographer, on a mission to help you look and feel your absolute best self during our time spent together! My clients are my friends, my muse and my priority.

It’s all about the feeling you leave your clients with.

Family captured in an elegant and timeless way

trashëgimia më e mirëqe mund ti lini fëmijëve tuaj jane kujtimet

View More