Stay Tuned..

Individual Workshop

WEDDING - PORTRAIT - FAMILY

REZERVO

Location : TIRANA

MESO ME SHUME

workshop individual

Workshop individual per Wedding dhe Portrete.

Për të përmbushur çdo lloj nevoje, studio ofron mundësinë e krijimit të kurseve individuale të personalizueshme.

Bazuar në llojin e kursit (i cili mund të trajtojë tema të tilla si Wedding, fëmijë, familje dhe portrete), kohëzgjatja e kursit, ditët dhe kohët do të programohen për të marrë një mësim të plotë dhe të mirë strukturuar.

Follow Us

Na ndiqni në rrjetet sociale.

ADVANCED

MASTER CLASS

INTERMEDIATE WORKSHOP

BASIC

WORKSHOP

Connect with me on

REZERVO

REZERVO

REZERVO

200

40

100+

1500+

FAMILY SESSIONS WAS SHOT IN STUDIO

Weddings shot IN 2019 IN ALBANIA AND ITALY

Weddings shot IN 16 YEARS

PORTRAIT SESSIONS IN STUDIO

Workshop & Masterclass

LEXIMI I PORTFOLIOS

Leximi i portofolit nga një profesionist është thelbësor për rritjen e një fotografi, sepse vetëm përmes një vlerësimi kritik dhe objektiv të imazheve të dikujt mund të shfaqen pikat e forta të kapacitetit teknik dhe krijues, por mbi të gjitha aspektet që duhen forcuar dhe shtjellohen më tej.

Pasi të plotësoni fushat dhe të klikoni në butonin e rezervimit,

Ju do të kontaktoheni më vonë për udhezime te mëtejshme..

Location:

Date:

rezervo

TIRANE - DURRES

YEAR 2021

QENDRO I PERDITESUAR ME TE REJAT ME TE FUNDIT

STAY TUNED

Get In Touch

Follow us

for photographers

STUDIO rental

Na ndiqni në rrjetet sociale ose na kontaktoni në

linkun e mëposhtëm.

Workshops And Courses

PRINTS

KONTAKT

meso me shume