Studio, Wedding & Family Photography

We love to be the ones that will gather all the emotions of your family!

SCROLL TO CONTINUE

Studio u themelua në 2005 në Durrës nga Alban Negollari. Lindur nga pasioni i kohës së adoleshencës për fotografinë që ai zbuloi kur mori pajisjen e parë të fotografisë.

Babai i tij i mësoi konceptet e para të dritës dhe teknikës dhe Albani zbuloi një pasion që sot është kthyer në një mënyrë jetese. Ai ka jetuar dhe studiuar shumë vite në Toscana, ku filloi të përsoset dhe të përsosë sensin estetik dhe artistik dhe filloi të bashkëpunonte me fotografët italianë.

Alban Negollari është një anëtar krenar i MYWED, i cili është një konkurs i fotografëve më të mirë të dasmave dhe familjeve në botë.

Shumë prej fotografive të tij janë vlerësuar nga shoqata ndërkombëtare e fotografive si FOTOGRAPHERS FEARLESS, si dhe nga MYWED, me fotografë profesionistë nga e gjithë bota.

Në vitin 2005 Studio fitoi me shpejtësi një reputacion të fortë në Fotografi të Dasmës, por sot ne ofrojmë shërbime në Fotografi Dasma dhe Filmime, dhe ne jemi të pranishëm në të dy qytetet, Durrës dhe Tiranë.

PAK HISTORI

WEDDING-PORTRAIT-FAMILY

No location is too far

I’ve traveled the whole world with my couples.

an studio

I started as a wedding photographer, then naturally transitioned into family portraits.

sherbimet tona

1.

wedding -engagment - couples photography & videography

2.

kids & family

photography & videography

Fotografia është arti i të treguarit se nga sa momente të përkohshme është bërë jeta.
(Marsel Proust)

3.

studio portraits

4.

commercial

photography & videography

more than just

Heartwarming

photo Sessions

of

You & Your Family

“This is the legacy you’d be leaving behind, the tangible memories where your kids will come back to.”

Get in Touch

TIRANE - DURRES

STUDIOT TONA

WEDDING - FAMILY - PORTRAIT - KIDS

Location

TIRANA — ALBANIA

TIRANE

DISA FOTOGRAFI NGA AMBJENTET E STUDIOS sONë Në TIRANë

Location

DURRES — ALBANIA

STUDIO DURRëS

DISA FOTOGRAFI NGA AMBJENTET E STudiOS sONë Në DURRëS

Follow us

Get In Touch

For Photographers

Digital Products

FOLLOW US IN SOCIAL MEDIA

Workshops And Courses

Mentorship

contact us

View More